Linnuliha
Näitan 61–105 tulemust 105-st
-
Broileri tiib terve 3-osaline ~3kg MAP “Tallegg” (EST 12 kg/kst) -18c
1110Vaata toodet -
Hane rinnafilee nahaga 300/400g*2 vp (HUN 5 kg/kst) -18c
2733 ETTEVaata toodet -
Kalkuni kintsuliha ~3kg vp (DEU ~12 kg/kst) -18c
2215Vaata toodet -
Kalkuni kintsuliha 2kg vp (LVA 12 kg/kst) -18c
2213 EXITVaata toodet -
Kalkuni kintsuliha monoliit (FIN 15 kg/kst) -18c
2210Vaata toodet -
Kalkuni rinnafilee ~2 kg ivp (POL ~15 kg/kst) -18c
2233Vaata toodet -
Kalkuni rinnafilee 5 kg vp (ESP 10 kg/kast) -18c
2232Vaata toodet -
Kalkuni rinnafilee A klass ~2kg vp (SVK~10 kg/kst) -18c
2211Vaata toodet -
Maisikana rinnafilee Supreme 180/220g 2 tk/vp (FRA 5kg/kst) -18c
2720Vaata toodet -
Maisikana rinnafilee Supreme 180/220g*2 tk vp (POL 5 kg/kst) -18c
1253Vaata toodet -
Maisikana tibu 450/500g IQF (FRA ~10 kg/kst) -18c
1504Vaata toodet -
Metspardi rinnafilee nahaga 2 tk/vp (GBR 6 kg/kst) -18c
2714Vaata toodet -
Nuumpardi maks Foie Gras Extra 400g+ ivp (HUN ~5 kg/kst) -18c
3990Vaata toodet -
Pardi koib ~250-285g*2tk, 500g pk (HUN 5kg/kast) -18c
2728Vaata toodet -
Pardi koib 200/250g*2tk (HUN 4,5kg/kast) -18c
2730Vaata toodet -
Pardi koib 220/260g kihiti (HUN 10kg/kst) -18c
2722Vaata toodet -
Pardi koib 235/265g*2tk (HUN 5kg/kst) -18c
2710Vaata toodet -
SOODUS %
Pardi koivaliha nahaga 300/400g vp (HUN 10kg/kst) -18c
2717Vaata toodet -
Pardi maks 15 kg (HUN 15 kg/kst) -18c
2716Vaata toodet -
Pardi maks 1kg vp (HUN 10kg/kst) -18c
2912Vaata toodet -
Pardi maksatükid 15kg polyblock (HUN 15kg) -18c
2739Vaata toodet -
Pardi rinnafilee nahaga ~225g / 2tk ~450g vp (POL 13,5 kg/kst) -18c
2712Vaata toodet -
Pardi rinnafilee nahaga 160/180g*2 vp (HUN 5 kg/kst) -18c
2694Vaata toodet -
Pardi rinnafilee nahaga 180/200g*2 vp HALAL (HUN 5 kg/kst) -18c
2701Vaata toodet -
Pardi rinnafilee nahaga 200/220g*2 vp HALAL (HUN 5 kg/kst) -18c
2743Vaata toodet -
Pardi rinnafilee nahaga 220/240g*2 vp (HUN 5 kg/kst) -18c
2702Vaata toodet -
Pardi rinnafilee nahaga 240/260g*2 tk vp (HUN 5 kg/kst) -18c
2732Vaata toodet -
Pardi rinnafilee nahaga 260/280g*2 vp (HUN 5 kg/kst) -18c
2745Vaata toodet -
Pardi rinnafilee nahaga 320/340g*2 vp (HUN 5 kg/kst) -18c
2737Vaata toodet -
SOODUS %
Pardi rinnafilee nahata 3*5kg vp (HUN 15 kg/kst) -18c
Kalibreerimata 100-240g nahata fileed2718Vaata toodet -
Pardi tiib õlaosa (HUN 12kg/kst) -18c
3992Vaata toodet -
SOODUS %
Pardirinna sisefilee 2,5kg vp (POL 10kg/kst) -18c
2693Vaata toodet -
Pärlkana koib 5 kg kst (FRA ~5 kg/kst) -18c
1208Vaata toodet -
Part terve 2,3 kg ivp (HUN 13,8 kg/kst) -18c
2706Vaata toodet -
Part terve 2,3 kg vp (POL ~13,8 kg/kst) -18c
2704Vaata toodet -
Part terve 2,7 kg ivp (HUN 16,2 kg/kst) -18c
2698Vaata toodet -
Põldpüü -nurmkana, terve, puhastatud vp 260g +/tk (UK 10tk/kst) -18c
2904Vaata toodet -
Tibu kevadine 400-450g/tk +/- 10g; 2tk/kiles (FRA 20tk/~9 kg/kst) -18c
1505Vaata toodet -
Vutt, grillifilee ~0,5 kg vp, 4 tk/pk Järveotsa Vutifarm (EST ~10 kg/kst) -18c
Grillifileel on küljes tiivad ja reieluu koos sääreluuga.2902Vaata toodet -
Vutt, grillifilee ~0,5 kg vp, 4 tk/pk Järveotsa Vutifarm (EST ~10 kg/kst) jahutatud 0…+2c
Säilivusaeg 9 päeva, Grillifileel on küljes tiivad ja reieluu koos sääreluuga.2906 ETTEVaata toodet -
Vutt, põldvuti süda ~450g pk Järveotsa Vutifarm (EST ~10 kg/kst) -18c
Säilivusaeg 6 kuud2907 ETTEVaata toodet -
Vutt, rümp 160/190g, 3-6 tk vp Järveotsa Vutifarm (EST ~10 kg/kst) -18c
2901Vaata toodet -
Vutt, Supreme ~350g/pk, 10tk/pk (FRA 2kg/kst) -18c
2734 EXITVaata toodet -
Vutt, vuti maks ~250-500g/pk Järveotsa Vutifarm (EST ~8,5 kg/30 pk/kst) -18c
2910 ETTEVaata toodet -
Vutt, vutiliha luudeta “restofilee” (~110g/filee) ~0,5-1 kg vaak/p Järveotsa Vutifarm (EST ~10 kg/kst) jahutatud 0…+2c
Vutile on jäetud ainult nö sääreluu02902 ETTEVaata toodet
Näitan 61–105 tulemust 105-st